Σύντομη Παρουσίαση - FINE ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΙΚΕ - UNREGISTERED VERSION

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού


Η εταιρεία Fine Telecommunications
ΙΚΕ, ιδρύθηκε το 2002 από ιδιώτες επενδυτές με κύριο σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων, υπηρεσιών και προϊόντων. Τα στελέχη της εταιρείας διαθέτουν εμπειρία στην απελευθερωμένη αγορά των τηλεπικοινωνιών, σε τεχνικό, εμπορικό και επιχειρηματικό επίπεδο, και έχουν ασχοληθεί σε συναφείς δραστηριότητες την τελευταία δωδεκαετία.

Κατά την αναπτυξιακή της πορεία, η Fine Telecommunications
ΙΚΕ, επένδυσε σε προηγμένης τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και λογισμικό που χρησιμοποίησε για τη διασύνδεσή της με πλήθος εθνικών και διεθνών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών. Η εταιρεία είναι κατ’ αυτόν τον τρόπο σε θέση να λειτουργεί ως σύμβουλος και ολοκληρωτής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (business integrator) στο χώρο των τηλεπικοινωνιών μέσω της αξιοποίησης του εξοπλισμού της και της παροχής ολοκληρωμένης ανάπτυξης και υποστήριξης αυτοδύναμων τηλεπικοινωνιακών μονάδων για τρίτους ή για τον εαυτό της.

Παράλληλα, η Fine Telecommunications, Ltd., έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αντιπροσώπευση προηγμένων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει σήμερα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια την αμερικανική MedTel Services, και υποστηρίζει ένα πλήθος μεγάλων πελατών όπως ο ΟΣΕ και η ΦΑΜΑΡ. Επίσης, από το 2006 λειτουργεί ως Value Added Reseller για τα προϊόντα της Sysmaster, ενώ συνεργάζεται και με εγχώριους αντιπροσώπους και κατασκευαστές για την υλοποίηση μικρών τηλεπικοινωνιακών έργων. Ακόμη, η εταιρεία
παρέχει δορυφορικές υπηρεσίες και έχει εκπονήσει σχέδιο αξιοποίησης αυτών στην αγορά των ελληνικών ναυτιλιακών εταιρειών για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας.

Από το 2007 η
Fine Telecommunications, ΙΚΕ ειδικεύεται στη διοίκηση έργων (project management) ειδικών απαιτήσεων και υψηλής πολυπλοκότητας.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού